Cursussen outdoor LRH/EHBO

Outdoordag 1

In één dag je reanimatie en LRH certificaat halen én leren wat je kunt doen als in de natuur eerste hulp nodig is?

In de ochtend leer je reanimeren. En hoe je levensreddend kunt handelen, ook als je niet alles bij de hand hebt (“Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan!”). In de middag gaat het er, tijdens een wandeling, over hoe we kruiden in kunnen zetten bij eerste hulp. Je krijgt een erkend reanimatie en LRH certificaat voor het ochtendgedeelte: ik ben BHV- , LRH- en EHBO-instructeur.

Dit in (de buurt van) Amersfoort. De groepsgrootte is max. 6 personen. De prijs: 150 euro incl. BTW, met factuur. Dat is inclusief een lunch.

Je kunt je individueel of als groep aanmelden. Doen? Stuur me dan even een mailtje met jouw wensen of vragen.

Outdoordag 2

Wil je verder de diepte in en leren hoe je EHBO tincturen en zalfjes maakt? Dan kun je deelnemen aan outdoordag 2. Een hele dag aan de slag, met de door jou zelf gemaakte brouwsels weer naar huis en dit alles gebruiken wanneer nodig. Je krijgt aan het eind van deze lesdag geen erkend certificaat, want dat bestaat gewoon niet.

Deze dag wordt verzorgd in (de buurt van) Amersfoort of Putten. In een groepje van 4 personen. Het is fijn/handig als je outdoordag 1 al gevolgd hebt. Kosten: 200 euro incl. BTW en incl. alle materialen, potjes, lunch en een factuur.

Stuur me ook hiervoor even een mailtje.