In één dag je EHBO-certificaat halen én leren wat je kunt doen als in de natuur eerste hulp nodig is!

 
Gedurende de dag (10.00 – 16.00 uur) leer je reanimeren en hoe je levensreddend kunt handelen als je niet al het gewoonlijke EHBO-materiaal bij de hand hebt. Onder het motto ‘Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan!’, leer je hoe je ook planten, kruiden, bomen e.d. kunt inzetten bij eerste hulp. Aan het eind van de dag krijg je een erkend EHBO-certificaat.
 
Hoe? Of in open-inschrijfgroepen, waarbij de deelnemers van tevoren hun wensen kunnen doorgeven. Of voor bedrijven, organisaties of specifieke groepen, helemaal op maat. Met steeds tussen de 8 en 12 deelnemers en met veel diverse opdrachten in kleine subgroepen, binnen en buiten.
 
Waar? De open-inschrijfgroepen in Amersfoort, voor bedrijven, organisaties of specifieke groepen ga ik ook naar locaties elders in het land (waarvoor ik dan wel de reiskosten reken).
 
Kosten: de prijs is 100 euro p.p. (excl. BTW), met factuur. Dat is exclusief lunch, dus neem je eigen brood o.i.d. mee.
 
Doen?!?! Meld je aan voor een outdoor EHBO dag die binnenkort gepland staat. Of stuur me even een mailtje (wilderpad@xs4all.nl) als je zo’n dag voor een bestaande groep wilt laten verzorgen.
 
 
                                                                                       (31 januari 2024: deze pagina wordt nog verder aangevuld)